Verliest Club naast Meunier ook deze sterkhouder?

Diaby De statistieken liegen er niet om

24 juni 2016 07:20 - Door zijn sterke prestaties op het EK heeft Thomas Meunier naar verluidt de interesse gelokt van heel wat ploegen die zijn afkoopsom op tafel willen leggen en dus lijkt de kans groot dat hij Club Brugge weldra verlaat. Maar mogelijk is hij niet de enige sterkhouder uit de kampioenenploeg die vertrekt.

Want volgens Het Nieuwsblad heeft ook Abdoulay Diaby aangegeven open te staan voor ‘interessante’ aanbiedingen. En aanbiedingen krijgt Diaby ook. Nadat er eerder al sprake was van interesse van Real Betis, heeft nu ook Galatasaray aangeklopt.

De Turken zouden nog geen contact opgenomen hebben met Club, maar wel al gesproken hebben met de entourage van Diaby. Galatasaray eindigde na een zwak seizoen pas op de zesde plaats in de Turkse competitie en werd bovendien door de UEFA volgend seizoen uitgesloten van Europees voetbal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.