VIDEO: Herbeleef de zege van Club Brugge tegen Torhout

Club Brugge wint ook zijn tweede oefenmatch

30 juni 2016 15:00 - Club Brugge werkte zondag zijn tweede oefenwedstrijd van het seizoen af. Daarin werd KM Torhout, dat volgend seizoen in de tweede amateurliga uitkomt, met 1-3 opzijgezet dankzij doelpunten van Nikola Storm, Boli Bolingoli en José Izquierdo. Herbeleef de wedstrijd dankzij de ruime samenvatting die je hieronder kan bekijken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.