Vossen: “Zeker niet de plezantste periode”

Vossen Zeker niet de plezantste periode

26 juni 2016 00:45 - Club Brugge won zaterdagavond zijn eerste oefenwedstrijd met 0-3 op het veld van Royal Knokke FC. Jelle Vossen nam de eerste 45 minuten van de partij voor zijn rekening als centrumspits. Scoren lukte niet, maar daar ligt de 27-jarige Limburger niet van wakker.

“Zo’n eerste oefenwedstrijd is altijd iets speciaals”, opent Vossen op de officiële website. “Dit is goed om de conditie wat bij te schaven. Na een zware arbeidsweek is het wel leuk om eens een match te spelen. Het resultaat heeft hierbij geen belang. Er wordt gewoon verder gebouwd op het werk van de voorbije week.”

“Deze voorbereiding dient gewoon om klaar te zijn eind juli, zowel op fysiek als op technisch vlak”, gaat Vossen verder. “Dit is zeker niet de plezantste periode, maar het is wel nodig om scherp aan het seizoen te beginnen. Dat belooft alweer een zwaar seizoen te worden met de competitie, beker en natuurlijk ook de Champions League.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.