Waarom Pereira niet veel opschiet met uitleenbeurt aan Palmeiras

Waarom Pereira niet veel opschiet met uitleenbeurt aan Palmeiras

26 juni 2016 14:00 - Als we de geruchten mogen geloven, wordt Leandro Pereira komend seizoen uitgeleend aan ex-club Palmeiras. De 24-jarige aanvaller hoopt in Brazilië zijn torinstinct opnieuw terug te vinden, maar het is nog maar de vraag of dat effectief zal lukken.

Om het vertrek van Obbi Oulare en Tom De Sutter op te vangen, haalde Club Pereira naar Jan Breydel. De Braziliaan stelde echter teleur en kon tot dusver nog geen enkele keer scoren voor Blauw-Zwart. Pereira wil zelf graag terug in zijn geboorteland voetballen en ook Palmeiras ziet dat wel zitten.

De Braziliaanse club wil de spits voor één seizoen huren en zou daarbij geen huursom moeten betalen. Zijn loon van €50.000 per maand zouden ze dan wel weer overnemen. Toch zou een eventuele uitleenbeurt wel eens kunnen tegenvallen voor Pereira.

Blasting News meldt immers dat hij louter als bankzitter zal worden aangetrokken. Het profiel van Pereira zou namelijk totaal niet passen binnen de tactiek die trainer Cuca voor ogen heeft. Hij zou dan ook enkel in actie komen wanneer één van de huidige aanvallers geblesseerd geraakt of onder de verwachtingen presteert.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.