Wilmots komt met zorgwekkend nieuws over Meunier

Wilmots komt met zorgwekkend nieuws over Meunier

05 juni 2016 05:01 - Door de blessure van Bjorn Engels is Thomas Meunier de enige speler van Club Brugge die bij de Rode Duivels vertoeft. Maar ook voor de 24-jarige rechtsachter ziet het er momenteel niet al te rooskleurig uit.

Bondscoach Marc Wilmots heeft laten weten dat Thomas Meunier, Yannick Carrasco en Thomas Vermaelen zeker niet in actie zullen komen in de oefenwedstrijd van vandaag tegen Noorwegen.

Die laatste twee zouden echter wel fit geraken tegen de start van het EK, wat bij Meunier hoogst twijfelachtig is. “Bij Carrasco en Vermaelen gaat het om wat vocht in de kuit, op zich is dat niet zo erg. Bij Meunier is het een ander verhaal: een kleine scheur boven de dij, die hij opliep in de laatste competitiewedstrijd met Club Brugge (tegen KV Oostende, nvdr). Hij verbetert stilletjesaan, maar op dit moment vordert hij niet snel genoeg”, citeert HLN onze bondscoach.

Als Meunier tegen 8 juni niet helemaal hersteld is, komt hij niet in actie op het EK. “Want tot die datum kan ik mijn selectie nog aanpassen. Als één van hen tegen dan niet fit is, zullen we een oplossing zoeken. Op 8 juni moeten ze met volle intensiteit kunnen meetrainen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.