‘Wolverhampton richt zijn pijlen op Brugse youngster’

'Wolverhampton richt zijn pijlen op Brugse youngster'

16 juni 2016 01:00 - Wolverhampton speurt momenteel de transfermarkt af op zoek naar versterking. Daarbij wordt de Jupiler Pro League nauwlettend in de gaten gehouden. De Engelse tweedeklasser wil naast Anderlecht-speler Idrissa Sylla ook bij Club Brugge komen shoppen.

Wolverhampton eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plaats in The Championship en is vastberaden om komend voetbaljaar beter te doen. Daarvoor mikken de Engelsen onder meer op Pierre Xavier Fonkeu, een 18-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor de U21 van Club Brugge. Dat meldt Voetbalnieuws.

Fonkeu behoort niet tot de zeven ‘Trainees’ die volgend seizoen geregeld ervaring mogen opdoen door mee te trainen met de A-kern. Afgelopen vrijdag trok ook Lennert De Smul van de Brugse beloften al de deur in Jan Breydel achter zich dicht. Hij maakt de overstap naar KV Kortrijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.