WTF! Perisic pakt nu al uit met meest opvallende EK-kapsel

WTF! Perisic pakt nu al uit met meest opvallende EK-kapsel

25 juni 2016 14:00 - Ivan Perisic was in de groepsfase op het EK in Frankrijk één van de spelers van het toernooi. De ex-speler van Club Brugge neemt het vanavond met Kroatië op tegen Portugal en kiest daarbij voor een wel erg opvallende haarsnit. 

In de eerste wedstrijd tegen Turkije koos Perisic voor een landkaart en het nummer 4 als kapsel accenten. In de achtste finales tegen Portugal, die vanavond om 21u plaatsvindt in Stade Bollaert-Delelis, kiest de flankspeler voor het gekende Kroatische patroon. “Wees fier”, klinkt zijn bijschrift.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.