Zo bereidt José Izquierdo zich voor op komend seizoen

Zo bereidt José Izquierdo zich voor op komend seizoen

13 juni 2016 03:30 - De spelers van Club Brugge mogen nog even genieten van hun welverdiende vakantie, maar straks gaat de voorbereiding opnieuw van start. Zo staan er eind juni al twee oefenwedstrijden (tegen Westkapelle en Torhout KM) op het programma. 

Izquierdo ging onlangs nog helemaal uit de bol op zijn eigen festival, maar lijkt zijn feesttenue stilaan in te ruilen voor een fitness outfit. De goedlachse Colombiaan was afgelopen seizoen dé man van de Play-Offs en wil komend voetbaljaar ook in de Champions League menig verdediger pijn doen met zijn snelle voeten.

Valorando lo que tengo y en Busca de lo que quiero. 🙏🏾⚽️ #BackToTheBussines. 💪🏾

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Cuando las metas son grandes hay que trabajar en grande 💪🏾⚽️🙏🏾 @hermanpulgarin

Een foto die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.