“Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik nooit naar Club Brugge gegaan”

Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik nooit naar Club Brugge gegaan

16 juli 2016 11:00 - Club Brugge versterkte zich op het einde van de zomermercato in 2015 in extremis met Jelle Vossen, Mikel Agu en Leandro Pereira. Terwijl Vossen deed wat van hem verwacht werd, stelden Agu en vooral Pereira teleur. Laatstgenoemde zat dan ook niet goed in zijn vel in Brugge.

Pereira werd met de nodige adelbrieven binnengehaald, maar de 25-jarige Braziliaan wist in 660 minuten bij Club Brugge geen enkele keer te scoren. Er werd dan ook beslist om hem voor een jaar uit te lenen aan zijn ex-club Palmeiras. Zo hoopt Blauw-Zwart dat de aanvaller zijn torinstinct terugvindt.

In een interview met Radio Bandeirantes heeft Pereira aangegeven dat hij eigenlijk al spijt heeft van zijn overgang naar Club. “Destijds was ik goed en hielp ik Palmeiras met mijn doelpunten (zes doelpunten in elf wedstrijden, nvdr). In eerste instantie ging ik toen naar Duitsland, maar het werd toch Club Brugge. Ik dacht dat het de juiste keuze was, maar als ik de tijd zou kunnen terugdraaien, was ik nooit naar België getrokken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.