Anthony Limbombe wil naar Club Brugge

'Als het van Limbombe afhangt, trekt hij straks naar deze club'

12 juli 2016 02:00 - Afgelopen weekend kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club Brugge interesse heeft in Anthony Limbombe, die momenteel uitkomt voor NEC Nijmegen. Door de vele vraagtekens rond Felipe Gedoz – die met overgewicht terugkeerde uit vakantie – wil Blauw-Zwart op zeker spelen en graag nog een flankaanvaller aan zijn spelerskern toevoegen.

Limbombe geniet naar verluidt interesse van Club Brugge, Hamburg en Lille, maar als het van de speler zelf afhangt, speelt hij straks in Jan Breydel. Dat liet de entourage van de 21-jarige aanvaller in HLN optekenen. Volgens technisch directeur Denny Hoekman hoeft het gewezen talent van KRC Genk niet weg bij NEC, maar is de Nederlandse club mits een correct transferbedrag wel bereid om mee te werken aan een overgang.

Als Blauw-Zwart Limbombe wil binnenhalen, zal het wellicht een stevig transferbedrag voor de vinnige flankspeler moeten ophoesten. Volgens HLN brengt Club komende dagen een bod uit bij de Gelderlandse club, die met Quincy Owusu-Abeyie alvast een potentiële vervanger op proef heeft.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.