Atlético Mineiro wil Felipe Gedoz bij Club Brugge wegplukken

Atlético Mineiro wil Felipe Gedoz bij Club Brugge wegplukken

13 juli 2016 13:00 - Club Brugge hield het tot dusver bij de aanwerving van Tomas Pina, die overkomt van Villarreal. Om het vertrek van Thomas Meunier naar PSG op te vangen, zal er sowieso nog een rechtsachter aangetrokken worden. En omdat er momenteel veel vraagtekens zijn rond Felipe Gedoz, strijkt er mogelijk ook een nieuwe flankaanvaller neer in Jan Breydel.

Club werd de voorbije dagen uitvoerig gelinkt aan Anthony Limbombe. Michel Preud’homme wil er immers graag nog een flankspeler bij als hij niet op de beste Gedoz kan rekenen. De 23-jarige Braziliaan kwam met overgewicht uit vakantie en heeft dan ook de nodige achterstand opgelopen bij de voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017.

Bovendien zou Gedoz maar moeilijk aarden in België en staat hij dan ook open voor een transfer. Mogelijk komt de oplossing voor de flankspeler uit eigen land. Volgens Léo Gomide, een doorgaans goed geïnformeerde Braziliaanse journalist, hengelt Atlético Mineiro naar de diensten van Gedoz.

De Braziliaanse middenmoter zou alvast een makelaar naar België gestuurd hebben om te onderhandelen met Blauw-Zwart. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve overgang behoren tot de mogelijkheden. Mogelijk worden Carlos en Hyuri, twee aanvallers van Atlético Mineiro, in de deal betrokken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.