‘Bacca mag zijn keuze maken uit deze 4 absolute topclubs’

'Bacca mag zijn keuze maken uit deze 4 absolute topclubs'

16 juli 2016 03:00 - Carlos Bacca streek 4 jaar geleden neer in Jan Breydel. Sinds zijn komst naar Europa voetbalde de 29-jarige Colombiaan zich elk jaar meer en meer in de kijker. Na zijn Brugse periode trok hij naar Sevilla, waar hij twee mooie seizoenen beleefde en in totaal 34 keer scoorde. Vervolgens trok de ex-spits van Club Brugge richting AC Milan, waar hij eveneens 18 keer de netten deed trillen. Desondanks ziet het ernaar uit dat Bacca straks andere oorden opzoekt.

Bacca heeft de clubs momenteel voor het uitkiezen. Volgens Spaanse bronnen kan de Colombiaan kiezen tussen Napoli, Arsenal, Atlético Madrid en West Ham United. De eerste drie clubs wisten zich rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League-groepsfase. Napoli heeft naar verluidt 30 miljoen euro veil voor de goalgetter.

AC Milan kampt al enkele jaren met financiële problemen en hoopt met de verkoop van Bacca flink te kunnen cashen. Bacca zelf ziet een transfer ook wel zitten, aangezien zijn huidige werkgever afgelopen seizoen slechts zevende eindigde in de Serie A en dus geen Europees voetbal kon afdwingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.