‘Beloftevolle doelman trekt van Club Brugge naar AA Gent’

'Beloftevolle doelman trekt van Club Brugge naar AA Gent'

14 juli 2016 13:00 - AA Gent zat tot dusver niet stil op de transfermarkt. Zo haalden de Buffalo’s al onder meer Jérémy Perbet, Emir Kujovic, Jacob Rinne en Dieumerci Ndongala naar de Ghelamco Arena. En binnenkort komt daar naar alle waarschijnlijkheid ook een doelman van Club Brugge bij.

Volgens het Luxemburgse Wort Sport heeft AA Gent een akkoord bereikt met Youn Czekanowicz, een 15-jarige doelman van Club Brugge. De deal zou nog niet officieel bekendgemaakt worden omdat de jonge goalie pas op 8 augustus zestien wordt en dus zijn eerste profcontract mag tekenen.

Het Luxemburgse sluitstuk van 1,87 meter kwam afgelopen zomer over van Bayer Leverkusen. Momenteel zou hij al meetrainen met de Buffalo’s, waar hij na Brian Vandenbussche, Jacob Rinne en Yannick Thoelen vierde doelman wordt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.