‘Besiktas laat zijn oog vallen op Club-verdediger’

'Besiktas laat zijn oog vallen op Club-verdediger'

04 juli 2016 16:45 - Club Brugge wil zijn sterkhouders van vorig seizoen zoveel mogelijk samenhouden, maar moest afgelopen zondag afscheid nemen van Thomas Meunier. Door de clausule in zijn contract kon Blauw-Zwart immers niet anders dan de rechtsachter te laten gaan.

Club hoopt dan ook dat de resterende cruciale pionnen in de defensie wél gewoon in Jan Breydel blijven. Er is immers ook interesse voor Stefano Denswil en Bjorn Engels. En ook Laurens De Bock heeft zich afgelopen seizoen in de kijker gespeeld.

Volgens het Turkse Milliyet zou Besiktas graag De Bock aan zijn spelerskern toevoegen. Volgens onze bronnen is het echter hoogst onwaarschijnlijk dat De Bock effectief naar Turkije trekt. Bovendien verlengde de 23-jarige linksachter in juni zijn contract nog tot 2020.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.