Boudeweel: “Vraag me af of Club zelf het spel zal maken in Champions League”

Boudeweel Vraag me af of Club zelf het spel zal maken in Champions League

28 juli 2016 16:00 - Na een onderbreking van iets meer dan twee maanden begint voetbalseizoen 2016-2017 vrijdag voor Club Brugge met een uitmatch tegen KV Mechelen. Sporza-journalist Tom Boudeweel blikt vooruit en heeft daarbij vertrouwen in Michel Preud’homme en zijn manschappen.

“Ik stel vast dat Club Brugge, behalve Thomas Meunier, iedereen aan boord heeft kunnen houden”, opent Boudeweel. “Bovendien is hun voorbereiding dit jaar niet verstoord door een Europese kwalificatiecampagne en kunnen Michel Preud’homme en Philippe Clement voortbouwen op vorig seizoen. Zo win je veel tijd.”

Club versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Een goeie keuze volgens Boudeweel. “Club heeft een sterke kern en heeft slim ingekocht. Als Ricardo van Rhijn zijn beste niveau haalt, is hij een waardige vervanger voor Meunier.”

“Ik ben vooral benieuwd naar het Champions League-verhaal van Club. Ik hoor ze graag zeggen dat ze hetzelfde kunnen bereiken als AA Gent vorig seizoen. Ik vraag me af of ze ook met de ingesteldheid zullen spelen om zelf het spel te maken. Gent had wel wat geluk dat Zenit, Lyon en Valencia in mindere vorm waren, maar je moet dat geluk ook afdwingen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.