‘Brugse flankspeler keert mogelijk terug naar zijn ex-club’

'Brugse flankspeler keert mogelijk terug naar zijn ex-club'

15 juli 2016 01:00 - Bernie Ibini streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer. De 23-jarige Australiër moest voor versterking zorgen op de flank en kon er als boezemvriend van Mathew Ryan mogelijk voor zorgen dat de talentvolle doelman bij Club zou blijven. Dat gebeurde echter niet en tot overmaat van ramp brak Ibini op zomerstage in Garderen zijn kuitbeen.

Meer dan een jaar later sukkelt de onfortuinlijke Ibini nog altijd met zijn blessure. Intussen verschijnt de jonge vleugelspits wel al op het trainingsveld, maar moet hij de groepstrainingen nog altijd aan zich voorbij laten gaan.

Bovendien lijkt Ibini niet in de plannen van Michel Preud’homme te passen. Zo meldt Het Nieuwsblad dat de flankspeler in beeld is bij zijn ex-club, Sydney FC. Club Brugge zou Ibini één seizoen willen uitlenen aan de Australische middenmoter. In 2014-2015 vond Ibini 7 keer de weg naar doel in 28 matchen voor Sydney FC. Hij heeft nog een contract tot 2018 bij Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.