‘Buitenlandse aartsrivalen blijven aandringen voor Diaby’

'Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby'

21 juli 2016 09:20 - Abdoulay Diaby was vorig seizoen belangrijk in de titelstrijd en daardoor lokt de spits uit Mali de interesse van heel wat buitenlandse clubs. Al vrijwel heel de zomer wordt er gewag gemaakt van een mogelijke transfer.

En ondanks de recente berichten dat Diaby dicht bij een contractverlenging zou staan, zouden enkele clubs blijven aandringen. Zo schrijft FotoSpor dat het tot een opbod zou kunnen komen tussen de Turkse aartsrivalen Galatasaray en Fenerbahçe. De twee clubs zijn al een hele tijd geïnteresseerd in Diaby.

Galatasaray zou bereid zijn om 3,5 miljoen euro op tafel te leggen, waar door middel van bonussen nog 1,5 miljoen bij kan komen. Fenerbahçe zou dan weer bereid zijn om de volle 5 miljoen in één keer te betalen. De kans dat Club zijn goudhaantje laat vertrekken, is echter miniem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.