Butelle geeft zijn kroost het juiste voorbeeld!

Butelle geeft zijn kroost het juiste voorbeeld!

30 juli 2016 13:00 - Ludovic Butelle heeft op zijn 33ste al een rijkelijk gevulde keeperscarrière achter de rug, maar slaagde er afgelopen seizoen pas in om een eerste prijs in de wacht te slepen. Zo ziet de ervaren Fransman zijn droom uitkomen: Champions League spelen met Club Brugge.

Butelle groeide sinds zijn komst naar Jan Breydel meteen uit tot één van de publiekslievelingen en geeft de Blauw-Zwarte microbe alvast door aan zijn kinderen. “Mijn eerste supporters #bluvngoan #clubbrugge #foot”, klinkt het via zijn officiële Instagram-account. Respect!

Mes premiers supporters @clubbrugge #bluvngoan #clubbrugge #foot 😘😘

Een video die is geplaatst door Butelle Ludovic (@butellos) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.