‘Club Brugge dokt uiteindelijk deze som voor Limbombe’

Grijpt Club alsnog naast Limbombe NEC bereikt akkoord op clubniveau

22 juli 2016 13:55 - Na een soap die ongeveer een week aansleepte, lijkt Anthony Limbombe toch zijn zin te krijgen. Volgens verschillende media hebben Club Brugge en NEC dan toch een akkoord bereikt en mag de flankaanvaller na het afleggen van zijn medische testen een contract in Jan Breydel ondertekenen.

De Nederlanders toonden zich nochtans harde onderhandelaars en hadden het eerste bod van Club, dat zo’n 1,7 miljoen euro bedroeg, resoluut afgewezen. Maar nadat Club een verbeterd bod uitbracht, ging NEC toch akkoord.

Volgens Voetbal International legt Club uiteindelijk om en bij de twee miljoen euro op tafel voor Limbombe. De 22-jarige Belg ondertekent mogelijk vandaag nog een contract voor vier seizoenen bij Blauw-Zwart. Limbombe speelde in twee seizoenen bij NEC 65 wedstrijden en scoorde daarin 21 keer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.