‘Club Brugge gelinkt aan ex-flankaanvaller KRC Genk’

'Club Brugge gelinkt aan ex-smaakmaker KRC Genk'

09 juli 2016 11:30 - Club Brugge heeft met Tomas Pina alvast zijn eerste zomeraanwinst beet, maar daarmee is de transferhonger nog niet gestild. Zo wil Blauw-Zwart zich nog op enkele posities versterken, zeker met het oog op deelname aan de Champions League-groepsfase. 

Volgens De Gelderlander heeft Club zijn oog laten vallen op Anthony Limbombe, die momenteel actief is bij NEC Nijmegen. De 21-jarige Belg vertoefde van 2009 tot 2014 bij KRC Genk en werd gezien als een absoluut toptalent.

Afgelopen seizoen kwam Limbombe 32 keer in actie voor NEC en vond hij daarin 7 keer de weg naar doel. Naast Blauw-Zwart heeft ook Hamburg interesse in de flankaanvaller. Een concreet bod zou er echter nog niet zijn en volgens Voetbalkrant staan de speler en Club – voorlopig althans – ook nog niet in contact met elkaar.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.