‘Club Brugge heeft eerste toptransfer beet’

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

01 juli 2016 00:30 - Club Brugge trok voorlopig nog geen nieuwe spelers aan voor volgend seizoen, maar daar lijkt snel verandering in te zullen komen. De eerste aanwinst zou één van de komende dagen al op Jan Breydel kunnen neerstrijken en het is meteen een grote vis.

Marca schrijft immers dat de komst van Tomas Pina naar Club zo goed als rond is. De middenvelder van Villarreal werd al een tijdje in verband gebracht met Club en zou nu zijn keuze gemaakt hebben. Pina zou zo’n drie miljoen euro kosten en een contract voor vier jaar gaan tekenen. Vrijdag zou hij al zijn medische testen afleggen.

De 28-jarige Spanjaard moet bij Club de concurrent/opvolger van Timmy Simons worden. Het voorbije seizoen stond Pina nog 19 keer aan de aftrap bij de Spaanse nummer vier. Hij mocht ook acht keer invallen. Alles samen speelde hij in drie jaar Villarreal 84 wedstrijden in de Primera Division.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.