“Club Brugge is klaar om de concurrentie op een onoverbrugbare afstand te plaatsen”

Club Brugge is klaar om de concurrentie op een onoverbrugbare afstand te plaatsen

28 juli 2016 15:30 - Sinds Michel Preud’homme in Jan Breydel arriveerde, gaat het Club Brugge voor de wind: de Beker van België, kwartfinale in de Europa League, landskampioen en afgelopen weekend ook de Supercup. Bijkomend voordeel is dat Blauw-Zwart er voorlopig in slaagt om zijn kampioenenploeg samen te houden. Enkel Thomas Meunier zocht immers andere oorden op.

Ex-trainer Jacky Mathijssen ziet de toekomst van Club dan ook rooskleurig tegemoet. “Het heeft lang geduurd en het heeft veel energie gekost. Maar Club Brugge is eindelijk waar het wil zijn. Op alle vlakken staat de club er. Sportief heeft ze een ruime kern en veel kwaliteit. Ze hebben de ploeg om in de Champions League het voorbeeld van AA Gent te volgen. Het verlengen van de landstitel wordt pas in een later stadium weer het hoofddoel.”

Stilaan evolueert ook het stadiondossier in positieve zin. “Blijkbaar heeft Club een potentiële achterban van 40.000 supporters. Als er ooit een voetbaltempel komt met die capaciteit, dan is Brugge klaar om de concurrentie op een onoverbrugbare afstand te plaatsen. Slotsom: de toekomst lacht de club toe”, besluit Mathijssen in HBVL.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.