Club Brugge lanceert nieuwe website

Club Brugge lanceert nieuwe website

15 juli 2016 01:30 - Op 13 november 2016 bestaat Club Brugge 125 jaar. Zo’n jubileumjaar wil Blauw-Zwart vanzelfsprekend niet ongemerkt laten passeren. Zo zal Club – samen met zijn fans – de Brugse geschiedenis op originele wijze in kaart brengen.

Op een speciaal ontworpen website zal Club dagelijks een fragment van zijn rijke geschiedenis uitlichten. Via een tijdlijn kom je te weten wat er 125 jaar geleden gebeurde bij Blauw-Zwart. Denk hierbij aan een terugblik via wedstrijdbeelden, interviews, reportages, opmerkelijke verhalen, verjaardagen,…

“De voorbije maanden werd al heel wat info verzameld, maar Club staat open voor jouw inbreng! Heb jij nog unieke beelden of verhalen over Club? Zeker materiaal van voor 1980 is meer dan welkom, ga dus gerust even langs bij een grootouder die Clubfan is! Iedereen die wil meewerken aan deze “druivelaar”, kan Club mailen via fcb@blue-army.com”, klinkt het op de officiële site.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.