‘Club Brugge presenteert vandaag derde zomeraanwinst’

Club Brugge update zijn A-kern voor 2016-2017

22 juli 2016 03:19 - Club zit deze zomer niet stil en blijft zijn spelerskern verder uitbouwen. Nadat eerder al Tomas Pina werd aangetrokken als opvolger van Timmy Simons en Ricardo van Rhijn werd gehaald als vervanger van Thomas Meunier, haalt Club er nu ook een derde speler bij.

Club en NEC bevestigden immers aan Het Laatste Nieuws dat Anthony Limbombe vandaag (vrijdag) zijn contract in het Jan Breydelstadion zal tekenen, op voorwaarde dat hij slaagt voor zijn medische testen natuurlijk. Zo komt er een einde aan een heuse soap.

De 22-jarige Limbombe, die bij Genk werd opgeleid, weigerde de voorbije dagen immers om nog mee te trainen met NEC, omdat hij vond dat zij zijn transfer naar Club dwarsboomden. Enkele buitenlandse teams zoals Toulouse, Leeds United en Granada leken immers bereid om meer geld op tafel te leggen. Maar nu trekt Club dus toch aan het langste eind.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.