Club Brugge veegt miljoenenbod op Denswil van tafel

Club Brugge veegt miljoenenbod op Denswil van tafel

28 juli 2016 03:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. De nadruk tijdens deze transferperiode ligt echter vooral op het samenhouden van de kampioenenploeg van vorig seizoen. Al wordt het Blauw-Zwart knap lastig gemaakt…

Eerder raakte bekend dat Club een monsterbod van 12 miljoen euro op José Izquierdo afgewezen heeft en naar verluidt deed het Brugse bestuur hetzelfde bij een concrete aanbieding voor Stefano Denswil. Zo weet Het Laatste Nieuws dat AS Monaco 7 à 8 miljoen euro veil had voor de 23-jarige Nederlander, maar op een negatief antwoord stuitte.

Denswil groeide afgelopen seizoen uit tot één van de absolute sterkhouders in de Brugse defensie en is samen met Bjorn Engels het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme. Naast AS Monaco hengelt ook Fiorentina naar de diensten van de talentvolle verdediger. Volgens diverse media bereidt de Italiaanse subtopper momenteel een bod voor op Denswil.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.