‘Club denkt aan Argentijn van 3,5 miljoen euro’

'Club denkt aan Argentijn van 3,5 miljoen euro'

14 juli 2016 01:00 - Club Brugge hield het tot dusver rustig op de transfermarkt, al werd met Tomas Pina wel transferdoelwit nummer één binnengehaald. Voorts wil Michel Preud’homme sowieso nog een rechtsachter en mogelijk ook een flankaanvaller aan de spelerskern toevoegen. 

Felipe Gedoz keerde met overgewicht uit vakantie en moet volgens Preud’homme dringend beslissen of hij als een echte prof wil leven of niet. Als de Brugse coach niet over de Braziliaan – die interesse geniet van Atlético Mineiro – in zijn beste vorm kan beschikken, wil hij er graag nog een vleugelspits bij.

Daarvoor denkt Club aan Emiliano Rigoni, een 23-jarige flankaanvaller die momenteel uitkomt voor Independiente. Rigoni scoorde in zijn laatste elf matchen drie keer voor zijn Argentijnse club en leverde ook zes assists af. Met die prestatie wekte hij ook interesse van het Duitse Mainz.

Club bevestigde de interesse in de Argentijnse aanvaller – die zo’n 3,5 miljoen euro moet kosten – aan Het Laatste Nieuws. Tot dusver noteerde Independiente nog geen officieel bod van Blauw-Zwart, terwijl dat bij Mainz wél het geval is. Een andere transferpiste is NEC-flankspeler Anthony Limbombe.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.