‘Club-doelman wordt naar de uitgang begeleid’

'Club-doelman wordt naar de uitgang begeleid'

13 juli 2016 11:00 - Club Brugge hield zich tot dusver gedeisd op de transfermarkt, maar haalde met Tomas Pina wel transferdoelwit nummer één binnen. Komende weken wordt ook een nieuwe rechtsachter en eventueel een flankaanvaller verwacht in Jan Breydel. En ook op uitgaand vlak staat er wellicht nog wat te gebeuren.

Zo ziet het ernaar uit dat Sokratis Dioudis geen toekomst meer heeft bij Blauw-Zwart. De 23-jarige Griek mocht al 24 keer op de Brugse bank plaatsnemen, maar vergaarde nog geen speelminuten bij Club Brugge. Afgelopen seizoen werd dan ook beslist om het sluitstuk uit te lenen aan het Griekse Panionios.

Daar groeide Dioudis uit tot eerste doelman en keepte hij een goed seizoen. Desondanks lijkt hij bij Club zijn kans niet meer te krijgen. Met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens ligt de pikorde van de eerste drie doelmannen immers al vast. Volgens Het Laatste Nieuws voert Dioudis momenteel gesprekken met diverse Griekse clubs en is het zo goed als zeker dat hij terug naar zijn thuisland keert. De onderhandelingen met Asteras Tripolis zijn het meest concreet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.