Club-fans ergeren zich dood aan Standard-speler: “Schande voor het Belgisch voetbal”

Club-fans ergeren zich dood aan Standard-speler Schande voor het Belgisch voetbal

23 juli 2016 19:00 - Zaterdagavond strijden landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard om de Supercup. Na een tumultueuze eerste helft leidt Standard tegen de gang van het spel in met 0-1 en moet Blauw-Zwart met zijn tienen verder…  

Club had in de eerste helft de beste kansen via een kopbal van Lior Refaelov, een bal op de paal van José Izquierdo en een volley van Stefano Denswil die net over het doel van Jean-François Gillet vloog.

Standard had het meeste balbezit, maar de manschappen van Yannick Ferrera konden tot minuut 38 geen enkele kans bij elkaar voetballen. In de 39ste minuut kwamen de Rouches dan ook gevleid op voorsprong via een kopbaldoelpunt van Ivan Santini. Uitgerekend de man die de Brugse aanhang serieus op de zenuwen werkte.

Tot overmaat van ramp kreeg Hans Vanaken vijf minuten voor de pauze een rode kaart na een overtreding op Farouk Miya. Dat alles tot grote onvrede van het Blauw-Zwarte legioen, dat het helemaal niet eens was met de beslissingen van Wim Smet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.