Club gearriveerd op stage

Club gearriveerd op stage

03 juli 2016 19:13 - Club Brugge is deze middag aangekomen in het Nederlandse Garderen. Voor het derde seizoen op rij brengt Club daar zijn zomerstage door, dit jaar van 3 tot en met 10 juli. 

31 spelers zullen zich op de velden van de Veluwse Boys voorbereiden op het nieuwe seizoen. Oefenen doet Club tegen het Oekraiënse Shaktar Donetsk op woensdag 6 juli (18u), en tegen het Griekse PAOK op zaterdag 9 juli (18u). Twee ploegen die ook ambitie hebben in de Champions League.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.