‘Club informeert bij Argentijnse middenvelder’

'Club informeert bij Argentijnse middenvelder'

03 juli 2016 02:31 - Naast een concurrent voor Simons en een vervanger voor de zo goed als zeker vertrekkende Meunier, is een back-up voor Vormer iets waar Club naar uitkijkt op de transfermarkt. Een Zuid-Amerikaanse optie lijkt daarbij mogelijk te zijn.

De Argentijn Lucas Parodi is actief in zijn land bij Club Atlético Belgrano en staat volgens Día a Día niet meer bovenaan de plannen van zijn coach. Zijn ploeg stelt ook alles in werking om Matias Suarez terug te halen bij Anderlecht waardoor er ruimte is voor de middenvelder om te vertrekken.

Día a Día meent te weten dat Club naar hem geïnformeerd heeft, en dat hij ook eventueel naar een Griekse ploeg kan vertrekken. De 25-jarige Argentijn staat bekend als een dribbelvaardige speler die graag diepgang zoekt maar zijn verdedigende taken niet verwaarloost.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.