‘Club mikt op doelman uit de Jupiler Pro League’

'Club mikt op doelman uit de Jupiler Pro League'

28 juli 2016 02:00 - Club Brugge beschikt met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens over drie goeie doelmannen. Desondanks zou Blauw-Zwart toch nog graag een extra goalie aan zijn spelerskern toevoegen. Daarvoor denkt Blauw-Zwart aan een sluitstuk uit de eigen competitie.

Na het vertrek van Michaël Cordier naar La Louvière fungeert de jonge en onervaren Teunckens momenteel als derde doelman in Jan Breydel. Eerder trok Club aan de mouw van Darren Keet (ex-KV Kortrijk), maar die keerde terug naar thuisland Zuid-Afrika (Bidvest Wits).

Intussen heeft Blauw-Zwart zijn oog op Wouter Biebauw laten vallen. De 32-jarige doelman van KV Oostende kwam afgelopen seizoen 11 keer in actie voor de Kustboys, maar moet met de komst van Silvio Proto vrezen voor nog minder speelgelegenheid. Didier Ovono zou volgens Het Laatste Nieuws immers gezien worden als de doublure van de ex-doelman van Anderlecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.