Club sluit zijn voorbereiding af met nederlaag in Roeselare

Preud'homme mist mogelijk 3 sterkhouders tegen Anderlecht

20 juli 2016 20:55 - Club Brugge heeft zijn voorbereiding met een valse noot afgesloten. Een vertimmerd Club ging in zijn laatste oefenmatch met 3-1 onderuit tegen tweedeklasser Roeselare. Fran Brodic zorgde voor de Brugse goal.

Michel Preud’homme koos op Schiervelde voor een experimenteel elftal en dat was vooral in de verdediging te merken. Van Rhijn pakte zijn eerste minuten, centraal in de verdediging naast youngster Lemoine, terwijl Vlietinck (rechtsachter) en Bolingoli (linksachter) eveneens in de defensie geposteerd werden.

En die vertimmerde verdediging slikte in de eerste helft twee goals. Eerst verraste uitgerekend Van Acker, het Blauw-Zwarte jeugdproduct dat enkele dagen geleden voor Roeselare tekende, Bruzzese met een schot in de benedenhoek. Daarna verdween een afstandsschot van Grisez tegen de netten. Club stelde daar een schot op de paal van Bolingoli tegenover, maar moest gaan rusten met een 2-0-achterstand.

In de tweede helft ging Club op zoek naar eerherstel, maar dat kwam er niet. Integendeel zelfs: zeven minuten voor tijd draaide Zolotic het mes nog wat dieper in de wonde. In de slotfase kon de ingevallen Brodic nog de eerredder op het bord zetten. Club sluit zijn voorbereiding zo af met een nederlaag. De volgende wedstrijd is de Supercup, komende zaterdag tegen Standard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.