Club-supporters vestigen record

Club-supporters vestigen nieuw record

07 juli 2016 18:15 - Dat Club Brugge over een hondstrouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Denk maar even terug aan seizoen 2006-2007, toen Club op een teleurstellende zesde plaats eindigde, maar er in het seizoen daarna nog altijd meer abonnees waren dan in het jaar voordien.

Op 15 mei 2016 slaagde Blauw-Zwart erin om – tegen aartsrivaal Anderlecht nota bene – zijn veertiende landstitel te veroveren. Dat brengt met zich mee dat Michel Preud’homme en de zijnen straks rechtstreeks geplaatst zijn voor de Champions League-groepsfase.

Mede daardoor is er een ware stormloop op de abonnementen van Club Brugge. Op dit moment zijn er namelijk nog maar 800 plaatsjes in Jan Breydel beschikbaar. De Blauw-Zwarte aanhang zorgt daarmee voor een unicum, want het recordaantal abonnees van 2008-2009 is nu al overschreden!

Het ziet er dus naar uit dat Club tijdens zijn 125-jarig bestaan wekelijks in een uitverkocht Jan Breydelstadion zal mogen aantreden. Wie nog snel een abonnement wil bemachtigen, moet zich wenden tot tickets.clubbrugge.be

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.