Club-talent maakt indruk: “Dat soort spelers hebben we niet veel”

Club-talent maakt indruk Dat soort spelers hebben we niet veel

04 juli 2016 18:31 - Club Brugge geeft zeven zogenaamde ‘Trainees’ de kans om zich te bewijzen in de A-kern van Blauw-Zwart. Enkele van hen doen het erg goed en dat is ook Philippe Clement niet ontgaan.

Zo gooit Terry Osei-Berkoe hoge ogen. De Ghanese Belg is de zoon van ex-voetballer William Osei-Berkoe en scoorde onder meer twee keer in de oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer Knokke. Assistent-coach Clement is alvast onder de indruk van de capaciteiten van de 18-jarige aanvaller.

“Terry kan op de drie posities rond de centrumspits spelen. Hij laat in de voorbereiding een enorm positieve indruk. Terry is heel genereus met zijn inspanningen, zet goed druk en loopt slim zonder bal. Dat soort spelers hebben we niet veel, de meeste lopen vaker naar de bal toe.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.