‘Clubicoon in beeld om Scifo op te volgen als bondscoach beloften’

Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaal man gaf

20 juli 2016 13:43 - Michel Preud’homme zal normaal gezien niet de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels worden, maar mogelijk gaat een ander Clubicoon wel een treetje lager aan de slag, bij de nationale belofteploeg. Ook die zoeken een nieuwe trainer, want Enzo Scifo vertrekt in het zog van Marc Wilmots.

Volgens Het Nieuwsblad valt in bondskringen de naam van Gert Verheyen regelmatig als mogelijke opvolger. De gewezen aanvaller, die van 1992 tot 2006 voor Club speelde, is op dit moment bondscoach van de U18 en U19. Die functie bekleedt hij al sinds 2013.

Nu maakt het boegbeeld van Blauw-Zwart mogelijk promotie, al is het de vraag of hij daar zelf wel zin in heeft. Verheyen, die ook nog als analist werkzaam is, koestert immers geen grote ambities als coach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.