D-day voor Felipe Gedoz

D-day voor Felipe Gedoz

19 juli 2016 02:00 - Dat Felipe Gedoz over goeie voeten beschikt, weten we allemaal. Maar de mentaliteit en levensstijl van de 23-jarige flankaanvaller durft wel eens aan de wensen over te laten. Zo keerde de Braziliaan met overgewicht teug uit vakantie. Michel Preud’homme gelooft nog altijd in hem, maar vindt dat de speler dringend voor zichzelf moet uitmaken of hij als een échte prof wil leven of niet.

Een transfer is voor Club Brugge dan ook bespreekbaar. Atlético Mineiro was daarbij het meest concreet, maar het dossier lijkt muurvast te zitten. Enerzijds wil de Braziliaanse middenmoter de gevraagde prijs van 3 miljoen euro niet betalen en anderzijds is Blauw-Zwart niet bereid om andere spelers in de deal te betrekken.

Aangezien de transfermarkt in Brazilië vandaag sluit, heeft Atlético Mineiro nog één dag om zijn laatste troefkaarten op tafel te gooien. Een uitleenbeurt – en daarbovenop een bod van 400.000 euro – bleek voor Club voorlopig eveneens geen optie. Dat weet Het Nieuwsblad. Gedoz zelf ziet een overgang naar zijn thuisland nochtans wel zitten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.