Daarom mag Club Brugge niet meer dan 24.000 abonnementen verkopen

Daarom mag Club Brugge niet meer dan 24.000 abonnementen verkopen

27 juli 2016 05:00 - Op 13 november 2016 bestaat Club Brugge exact 125 jaar. Deze feestelijke jaargang werd door de Brugse supporters alvast op gepaste wijze ingezet. Alle 24.000 beschikbare abonnementen zijn namelijk de deur uit bij Blauw-Zwart. Het recordaantal abonnees van 2008-2009 werd daarmee vlotjes van tafel geveegd.

Vorig seizoen werden er iets meer dan 22.000 abonnementen verkocht, maar komend voetbaljaar zou Club zelfs de 24.000 vaste plaatsjes kunnen overstijgen. Er is namelijk nog steeds interesse om een stoeltje in Jan Breydel te bemachtigen.

Hoe dan ook is het voor Club Brugge niet mogelijk om nog meer abonneehouders toe te laten. De UEFA legt Blauw-Zwart namelijk restricties op met het oog op de Champions League.

Jan Breydel is verplicht om genoeg capaciteit over te houden voor vips en genodigden tijdens de matchen op het kampioenenbal. Bij competitiewedstrijden zullen er wel nog steeds losse tickets te verkrijgen zijn. Dat meldt HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.