Daarom moeten Club-fans betalen voor Supercup tegen Standard

Daarom moeten Club-fans betalen voor Supercup tegen Standard

14 juli 2016 03:00 - Op zaterdag 23 juli is het Jan Breydelstadion het decor voor de Supercup-wedstrijd tussen Club Brugge en Standard. Bij de Blauw-Zwarte aanhang waren er klachten over het feit dat er betaald moest worden voor deze wedstrijd, maar daar is een glasheldere reden voor.

Heel wat Club-abonnees gingen ervan uit dat de Supercup in hun abonnement opgenomen zou worden. Dat is echter niet het geval omdat Blauw-Zwart de opbrengst van de wedstrijd moet delen met Standard. Ook in bekerwedstrijden geldt dit principe van inkomstendeling met de tegenstander.

Volgens HLN is het voor Club dan ook niet mogelijk om zijn trouwe abonnees de wedstrijd gratis te laten bijwonen. Blauw-Zwart mag als landskampioen in eigen huis aantreden tegen de bekerwinnaar en is met 13 Supercups recordhouder. Onderstaand de prijzen die voor de Supercup gehanteerd worden.

Prijzen Supercup

Tribune Noord en Zuid: €10
Tribune Oost en West beneden: €10
Tribune Oost boven: €15
Tribune West boven: €20

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.