De 11 namen bij Club Brugge en Standard

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

23 juli 2016 18:51 - Zaterdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Supercup tussen landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard. Trainers Michel Preud’homme en Yannick Ferrera – die beiden een doel hebben gemaakt van de eerste prijs van het seizoen – sturen onderstaande namen tussen de lijnen.

Michel Preud’homme kan tegen de Rouches niet rekenen op Bjorn Engels, Tomas Pina en Brandon Mechele. Het drietal vertoeft nog in de Brugse ziekenboeg, al blijft Engels eerder uit voorzorg aan de kant.

Trainees Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe werden voor hun goeie voorbereiding beloond met een plaatsje in de 20-koppige selectie, maar moeten uiteindelijk plaatsnemen op de tribune. Ricardo van Rhijn kan vanavond zijn officiële debuut maken voor Blauw-Zwart. De Supercup is live te volgen op televisie vanaf 19.45 uur bij 2BE en RTBF.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Standard

Gillet – Fai, Arslanagic, Scholz, Andrade – Miya, Trebel, Cisse – Dossevi, Santini en Edmilson Jr.

Bankzitters Standard: Hubert, Goreux, Emond, Yattara, Enoh, Legear en Laifis

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.