De Coninck over Izquierdo: “Dat probeert Club hem wijs te maken”

De Coninck over Izquierdo Dat probeert Club hem wijs te maken

30 juli 2016 00:10 - José Izquierdo scoorde vrijdagavond tegen KV Mechelen – net zoals in de Supercup tegen Standard – opnieuw een prachtig doelpunt. Opvallend hierbij: de Colombiaanse flankspeler vierde zijn goal tegen Malinwa nauwelijks, iets waar hij normaal gesproken nochtans om bekend staat. “Het is toch niet verplicht om te vieren na een goal, of wel?”, citeert HLN de doelpuntenmaker. “Of ik nog gelukkig ben in Brugge? Ik ben blij met mijn prestaties en die van het team”, dribbelde Izquierdo rond de vragen als ware het Mechelen-verdedigers.

“Club Brugge voetbalde als een kampioen, dat moet gezegd worden. Het was precies alsof ze in Jan Breydel speelden”, opent Wim De Coninck zijn analyse in Stadion. “Izquierdo vierde zijn doelpunt wel niet echt, waardoor wij ons nu allemaal afvragen waarom dat zo was.”

De Colombiaanse flankaanvaller mocht van Club Brugge na afloop alleszins niet reageren op transfergeruchten. Michel Preud’homme deed dat wel: “We hebben een afspraak met hem gemaakt. Enkel als er een uitzonderlijke aanbieding komt, mag Izquierdo vertrekken. Anders mag hij bij ons zijn ding doen”, klonk het.

Hoewel een bod van 12 miljoen euro in België redelijk uitzonderlijk is, denkt De Coninck dat de Brugse coach toch nog iets anders verwacht. “Preud’homme vindt Hamburg niet uitzonderlijk. Club maakt de vergelijking met Thomas Meunier. Ze hebben toen ook altijd gezegd: ‘Blijven, blijven, blijven’ en hij zit nu bij PSG. Dat proberen ze Izquierdo dus wijs te maken”, besluit de analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.