De Supercup-overwinning vanuit de Brugse tribunes: “Oldammendademme”

De Supercup-overwinning vanuit de Brugse tribunes Oldammendademme

25 juli 2016 19:40 - Club Brugge ging afgelopen zaterdag tegen Standard door op het elan van de Play-Offs. Tien Bruggelingen slaagden er zelfs in om een 0-1-achterstand om te buigen in een 2-1-overwinning. Het Blauw-Zwarte legioen genoot dan ook met volle teugen.

Thijs Feryn zorgde – net zoals in de Play-Offs van vorig seizoen – voor de nodige sfeerbeelden. Hoewel de Supercup volgens velen een kleine prijs is, was de quote van de avond volgens Thijs & co “Oldammendademme”, oftewel “Elke prijs die we pakken, is mooi meegenomen.” Onderstaand het mooie filmpje van FCB Support.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.