Degryse: “Deze Club-speler komt in aanmerking voor de Gouden Schoen”

Degryse keert zich tegen filosofie Wilmots en pleit voor Meunier

29 juli 2016 12:52 - Vanavond begint Club Brugge aan de competitie met een uitmatch tegen KV Mechelen. Op Thomas Meunier na zijn alle sterkhouders deze zomer gewoon op Jan Breydel gebleven. Marc Degryse denkt dat er dit seizoen nog een aantal spelers helemaal zullen opstaan.

“Björn Engels kan, indien hij fit blijft, heel belangrijk zijn bij Club Brugge”, begint de analist zijn opsomming in Voetbal International. “Sowieso zullen de spelers van Brugge een boost krijgen dankzij de Champions League: Abdoulay Diaby en de jonge Hans Vanaken.”

Daarnaast kan volgens hem een speler van Club Brugge in januari ook aan de haal gaan met de Gouden Schoen. “José Izquierdo zie ik zelfs in aanmerking komen voor de Gouden Schoen”, aldus Degryse.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.