Denswil verklapt Brugse bijnaam: “We noemden hem La Machine”

Denswil verklapt Brugse bijnaam:

23 juli 2016 03:29 - De grootste prioriteit voor Club Brugge tijdens deze zomermercato is het samenhouden van de kampioenenploeg van vorig seizoen. Tot dusver slaagt Blauw-Zwart daar met verve in. Enkel Thomas Meunier zocht immers andere oorden op. Maar door de afkoopsom in zijn contract werd daar vooraf rekening mee gehouden.

Al had ook Denswil de deur in Jan Breydel achter zich dicht kunnen trekken. Onder meer AS Monaco was erg concreet voor de Nederlandse sterkhouder. “We hebben die aanbieding bekeken, maar zoals je ziet ben ik nog steeds hier. Zonder spijt. Ik hoef en wil hier niet per se weg. Als je gewoon je best doet, komt de rest later vanzelf wel”, aldus de centrale verdediger.

Door de overgang van Meunier naar PSG ziet Denswil één van zijn ploegmaten naar de Ligue 1 vertrekken. “Het is hem echt gegund, door iedereen. We noemden Thomas hier La Machine omdat hij op zijn flank gewoon dwars door je heen liep. Hij is ook het bewijs dat als je je best doet er een mooie transfer kan volgen”, besluit Denswil in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.