Denswil: “We hadden het eerlijk gezegd op voorhand niet voorspeld”

Denswil We hadden het eerlijk gezegd op voorhand niet voorspeld

30 juli 2016 14:30 - Club Brugge stond in zijn eerste wedstrijd meteen voor een moeilijke opgave. Een wedstrijd op KV Mechelen bleek in het verleden immers nooit gemakkelijk en zeker in een vernieuwd AFAS-stadion was het afwachten hoe Malinwa voor de dag zou komen. Blauw-Zwart omzeilde de klip echter met gemak en won oververdiend met 0-2.

“Het is natuurlijk altijd lekker als je de eerste competitiematch winnend kan afsluiten. We hadden het eerlijk gezegd op voorhand niet voorspeld”, vertelt Denswil op de officiële site. “Onze aanvoerder had ons nog gewaarschuwd dat het hier nooit gemakkelijk is. Maar we hebben ons aardig onder de druk van Mechelen uit gevoetbald.”

Denswil reageerde ook op de transfergeruchten die momenteel de ronde over hem doen. “Ik ben gelukkig  bij Club en heb daar verder geen commentaar op. Wat de rest daarvan zegt, interesseert me niet. Als je trouwens als management je team bij elkaar wil houden, heb je een bepaald doel voor ogen. Welk bod er ook komt, het is belangrijk om dit team bij elkaar te houden.”

Tot slot gaf de Nederlandse verdediger ook zijn mening over ploegmaat José Izquierdo, die zijn doelpunt tegen KV Mechelen niet vierde. “Ik denk dat hij momenteel nog steeds aan het genieten is, want hij scoort keer op keer. Hij is gewoon blij voor zichzelf en voor de ploeg, want hij zit goed in zijn vel. Enkel Thomas Meunier heeft ons verlaten in het tussenseizoen. Dat er belangstelling is voor verschillende spelers is logisch. Dat wil alleen maar zeggen dat we opnieuw goed gewerkt hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.