‘Derde zomertransfer wenkt voor Club Brugge’

'Derde zomertransfer wenkt voor Club Brugge'

19 juli 2016 01:30 - Club Brugge pakte afgelopen seizoen zijn veertiende landstitel en op dat succes wil Michel Preud’homme straks graag voortborduren. Op transfervlak hield Blauw-Zwart het tijdens deze zomermercato tot dusver dan ook rustig. Thomas Meunier vertrok, Tomas Pina en Ricardo van Rhijn werden binnengehaald. Mogelijk komt daar snel een derde naam bij.

Het zit er bovenarms op tussen Anthony Limbombe en NEC. Nadat de 22-jarige flankaanvaller afgelopen weekend onrechtmatig het trainingskamp verliet, stuurde hij ook maandagochtend zijn kat naar de oefensessie. Het transferdoelwit van Club Brugge mag zich dan ook aan een boete verwachten vanwege werkweigering.

Volgens HLN is er tussen NEC en Toulouse op clubniveau een akkoord over een transfersom van 2 miljoen euro voor Limbombe, maar de speler zelf ziet een overgang naar de Franse degradatiekandidaat niet zitten. Limbombe lijkt vastberaden om richting Jan Breydel te trekken, al is Blauw-Zwart – voorlopig althans – niet bereid om de gevraagde transferprijs neer te tellen.

Limbombe is van mening dat NEC zijn transfer naar Club dwarsboomt. Zo zouden de Nederlanders een bod van de Belgische landskampioen van 1,7 miljoen euro van tafel geveegd hebben. Dat weet Voetbal International.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.