‘Deze 2 spelers komen niét naar Club Brugge’

'Deze 2 spelers komen niét naar Club Brugge'

18 juli 2016 12:15 - Club Brugge versterkte zich tot dusver met Villarreal-middenvelder Tomas Pina en Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn. Verder hield Blauw-Zwart zich tot het samenhouden van de kampioenenploeg. Enkel Thomas Meunier verkaste na zijn sterke prestaties op het EK immers naar PSG.

De voorbije dagen circuleerden op verscheidene media ook de namen van Stade Rennais-middenvelder Yacouba Sylla en Atlético Nacional-middenvelder Sebastián Pérez. BlauwZwartFans besloot bewust om deze geruchten niet op te pikken.

Het Laatste Nieuws meldt eveneens dat zowel Yacouba Sylla als Sebastián Pérez niét naar Jan Breydel zullen komen. Beide spelers waren een alternatief voor als Club er niet in zou slagen om Tomas Pina binnen te halen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.