‘Dierckx heeft zijn keuze gemaakt’

Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

01 juli 2016 09:39 - Tuur Dierckx lijkt Club Brugge te gaan verlaten. De jonge flankspeler heeft nog een contract tot 2017, maar weigert dat te verlengen. Hij kwam vorig seizoen in 25 competitiewedstrijden in actie maar stond slechts vijf keer aan de aftrap, en daarmee zou de 21-jarige niet tevreden zijn.

Heel wat ploegen toonden de voorbije weken interesse in Dierckx, zoals Standard, Zulte Waregem, Lokeren en enkele Nederlandse clubs. Maar volgens Het Laatste Nieuws is de keuze van de belofte-international uiteindelijk op Antwerp gevallen.

Bij Standard vreesde Dierckx immers in dezelfde situatie als bij Club te zullen belanden, terwijl hij bij Antwerp wel aan speelminuten zal raken. Dat hij zo kan terugkeren naar zijn geboortestreek, speelde ook een rol in de beslissing van Dierckx. De transfer is wel nog niet rond en dus kan Dierckx in principe nog op zijn beslissing terugkeren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.