Dierckx legt uit waarom hij voor avontuur bij Antwerp koos: “Spreekt voor zich”

Dierckx legt uit waarom hij voor avontuur bij Antwerp koos Spreekt voor zich

05 juli 2016 19:15 - Na acht jaar heeft Tuur Dierckx besloten om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken. Intussen heeft hij meer duiding gegeven omtrent zijn enigszins opmerkelijke transferovergang. De jonge flankaanvaller genoot immers ook interesse van Standard en tal van andere eersteklassers.

“De naam Antwerp spreekt voor zich, daar moet ik niet veel meer over zeggen”, vertelt Dierckx aan ATV. “Vooral het feit om hier elke week te spelen, vertrouwen en ervaring te kunnen opdoen, sprak mij aan. En natuurlijk de uitdaging om samen terug naar eerste klasse te gaan.” Antwerp greep afgelopen seizoen in extremis langs het kampioenschap, maar The Great Old is vastberaden om dat komend voetbaljaar recht te zetten.

Door te vertrekken bij Blauw-Zwart ziet Dierckx wel de Champions League aan zich voorbijgaan. “Ja dat wel, maar van de ene kampioen naar de andere hé”, besluit hij al lachend. Dierckx nam op Twitter alvast op emotionele wijze afscheid van Club en zijn supporters.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.