Dit had zomeraanwinst Tomas Pina te vertellen op de spelersvoorstelling

Dit had zomeraanwinst Tomas Pina te vertellen op de spelersvoorstelling

13 juli 2016 02:00 - Op de spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge was het vanzelfsprekend ook uitkijken naar Tomas Pina. De veelbelovende middenvelder komt over van het Spaanse Villarreal en speelde afgelopen seizoen nog de halve finale van de Europa League tegen Liverpool.

“Ik ben blij om hier te zijn”, opende Pina klaar en duidelijk. “Mijn eerste week was moeilijk omdat ik niet kon meetrainen, maar ik hoop zo vlug mogelijk fit te zijn.” De 28-jarige middenvelder vertoeft momenteel nog in de Brugse ziekenboeg met een scheurtje in de mediale band van zijn knie.

“Bovendien hoop ik opnieuw kampioen te spelen en goed te presteren in de Champions League”, gaat de Spanjaard verder. “Waarom ik voor Club gekozen heb? Club Brugge is een traditieclub die bovendien Champions League speelt. Van zodra ze hun interesse toonden, moest ik niet lang nadenken”, besluit Pina op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.