Dit is de échte transfersom die Club Brugge voor Van Rhijn betaalde

Dit is de échte transfersom die Club Brugge voor Van Rhijn betaalde

18 juli 2016 01:51 - Zondagavond eindigde een zalige fandag met nog meer zonnestralen. De overgang van Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn naar Club Brugge werd immers officieel bekendgemaakt. Over het precieze transferbedrag is er intussen ook duidelijkheid.

Diverse bronnen meldden zondagavond dat Van Rhijn voor 1,6 miljoen euro (+ doorverkooppercentage) naar Jan Breydel zou trekken. Volgens De Telegraaf en Het Laatste Nieuws gaat het echter om 1,8 miljoen euro en een fors percentage dat Club moet afstaan bij een eventuele doorverkoop.

Van Rhijn sprak vorige week maandag al met Blauw-Zwart, maar de onderhandelingen sleepten aan door de looneisen van de 25-jarige verdediger. Bij Ajax verdiende Van Rhijn maar liefst 1 miljoen euro per jaar, hetgeen ze bij Club te veel vonden. De Nederlander bleek uiteindelijk bereid om serieus in te leveren en hoopt om straks zijn carrière opnieuw leven in te blazen bij de Belgische landskampioen. Hij tekent na zijn medische testen een contract voor 3 jaar.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.